Sparvöga

Alla inlägg den 26 september 2009

Av Viveca - 26 september 2009 16:31

Godmorgon!

Mellandag igen, trött. Telefonen har gått varm. E har ringt, ringt och ringt. Hon är hos sin pappa. Lovade henne köpa en vinterjacka när lönen kommer. Hon undrade om det var ok att pappa lade ut pengar och att jag betalade sedan. Visst det går bra! Hoppas bara att hon kommer hem med en någorlunda varm och praktisk jacka bara och inte en tunn som slutar vid midjan;) Det är skönt när de kan handla själva, men ibland blir det lite för mycket mode och för litet kvalitet på kläderna. Men det är väl så de lär sig. Frysa sig klokare;)


Idag blir det bara lite tillsyn av Vilda. Är ensam hemma, skönt! Frågan är vad jag ska äta. Det är väldigt tråkigt att laga mat bara till sig själv.


Igår blev det ingen promenad. Elaggregatet var sönder igen. Trådarna hängde i bågar. Hon är smart den lilla envetna ponnyn. Inget tickande=äta utanför tråden och tänja den så att jag kommer åt allt det goda på andra sidan.


Det blev till att gå runt och sträcka tråden, samt öppna upp till hagen bredvid. Vilka glada hästar! De fick en jättestor hage med nytt fräscht gräs:) Det tog en stund innan de fattade hur en av hästarna kommit in dit bara. Vilda såg det först, gnäggade och sprang in till kompisen. Två av de andra sprang längs stängslet och hittade inte öppningen förrän jag visat dem den. De är roliga ibland. Den lilla 32åriga ponnyn var sist och lunkade sakta in till sina kompisar:)


Hade inte hjärta att ta henne ur hagen, där hon galopperade runt, bockade busade och ÅT. Det blev bara lite kel och påsättning av grimman som låg på backen, uppknäppt i vanlig ordning.


Såret i manen är nu nästan helt läkt, men jag undrar om det kommer växa någon man där igen eller om det förblir en kal fläck. Får väl kamma över den som gubbarna gör;)

Presentation

Hästarna

  

Vilda f. 2006

Korsning Nordsvensk brukshäst/Gotlandsruss

 

 

Marko f. 2008

Nordsvensk brukshäst 

f: Bronco 1980

m: Vega 22825

Vädret

Vädret Henån

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Citatet

"I framtiden kommer varenda kotte att vara berömd i en kvart"  Andy Warhol

  


Ovido - Quiz & Flashcards