Sparvöga

Direktlänk till inlägg 28 mars 2012

En blogg i vila...

Av Viveca - 28 mars 2012 14:50

Hej alla!

Som ni säkert märkt så blir det alltmer sällan jag skriver i bloggen. Det tar mig emot att ta bort den helt då den hängt med sedan 2008 när jag och Vilda precis hade börjat vår resa tillsammans. Här er ett av de första inläggen jag skrev för nästan exakt fyra år sedan: http://perasperaadastra.bloggplatsen.se/2008/03/24/592253-vilken-fantastiskt-duktig-hast/ Just nu vet jag inte vart tiden tar vägen eller om jag bara tröttnat.


Jag vill i vilket fall tacka för alla kommentarer och tala om hur otroligt roligt det varit att lära känna flera av er genom era fina bloggar, tankar och åsikter.


En sista uppdatering: Vilda blir allt finare i kroppen och vi tar nu ridturer medan Doris får vara inne själv. Det går riktigt bra. De två senaste gångerna har hon inte gjort sönder något. Marko är mitt stora dåliga samvete, men skall ta tag i honom med. Jag måste fixa lite nya slussar i hagen så att inte Blixt Gordon (hungriga Vilda) sticker ut när jag tar ut honom. Vi har ju ändrat lite i hagen och då kan jag inte ta ut honom utan hjälp.


Doris går från klarhet till klarhet när det gäller det mesta. Ett problem är dock att hon springer efter folk som promenerar med eller utan hund, cyklar och i viss mån bilar utanför tomten. Det hjälper inte att låta henne sticka och själv stanna kvar. Hon verkar kunna följa med vem somhelst till världs ände, suck! Får försöka komma på nya lösningar på detta. Hon är en otroligt glad, social och kärvänlig individ, vilket är toppen men också innebär att alla är hennes vänner, även om de själva inte riktigt håller med henne om det.


Läderpysslet tar mer och mer tid, både rent praktiskt men även när det gäller att komma på nya designer och lösningar. Jag kommer att skaffa en hemsida även om jag än så länge håller mig på hobbynivå och bara tagit emot lite beställningar från vänner. Så småningom kanske det blir annorlunda. Jag återkommer med adressen så kan ni följa mig där istället.


Jag kommer kanske tillbaka till bloggandet när jag känner att jag har tid. Nu pågår förberedelser för vårens HLR-utbildningar samt planering och ihopsnickrande av läkemedelstbildningar som jag kommer att hålla för kommunens undersköterskor. Sedan är det sommar och vem vet vad som händer då? Förhoppningsvis har jag vågat mig upp på Marko igen och bara det är väl värt ett blogginlägg?


Många kramar till er alla! Jag säger inte hejdå utan på återseende!






Från oss alla till er alla. Många kramar och vi ses snart igen!


 
 
Kim

Kim

28 mars 2012 22:18

Kommer sakna dina inlägg, men förstår dej.
Nästan allt i livet kommer och går, och med lite tur får vi läsa ett inlägg om Marko i framtiden.

Gillar Vildas pannband!!

Stor Kram!

http://varmt.bloggplatsen.se

Viveca

29 mars 2012 15:19

Kommer sakna er och era kommentarer. Men som du säger allt kommer och går.
En velig person som jag har dock svårt att bestämma sig så man vet ju aldrig när det kommer ett inlägg. Jag kommer att besöka er dock! Stor Kram tillbaka!

 
Stina

Stina

30 mars 2012 15:23

Kommer att sakna dig !!!

Kramar !

http://billiejean.bloggplatsen.se

Viveca

30 mars 2012 23:24

Jag saknar dig med. Känner att jag kanske saknar bloggandet och alla bloggisarna, trots allt nu när jag gjort slag i saken(?). Behöver skriva av mig ibland och lufta vissa saker gällande hästarna. Nja, jag kanske kommer tillbaka fortare än jag tror. Har en period nu när jag känner mig stressad. Den går nog över;)
Kramar till dig med!

 
Ann

Ann

7 maj 2012 13:08

Lite samma här, tiden och orken räcker inte riktigt till... men ändå vill jag inte släppa bloggandet.
Man har ju fått sina bloggvänner som man ändå vill följa :)
Men jag kommer att gå in här och kika mellan varven ändå!

kram kram

http://annrosdahl.bloggplatsen.se

Viveca

8 maj 2012 10:46

Allt går i perioder. Dessutom måste jag plocka bort datorn varje gång jag haft den så att inte Doris förstör sladdar m.m Jag använder nästan bara min telefon till fb m.m Väntar på att appen till bloggplatsen kommer. Då kan jag slänga in några inlägg via telefonen. Fast jag saknar bloggen och Doris är lite lugnare nu. Hon hatar när jag sitter vid datorn. Kanske blir det ett inlägg efter promenaden idag. Kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Viveca - 11 juli 2017 16:08

Anekdotisk bevisföring är något som används allt flitigare på diskussionsforum. Det kan handla om rasism, antiabortpropaganda, antivaccinationskampanjer m.m.   Till skillnad från vetenskaplig evidens handlar bevisen om något som personen i fråga ...

Av Viveca - 27 februari 2017 14:30

Första förlossningspraktiken är nu avslutad.   Tjugofyra förlossningar har jag nu i bagaget. Endast en av dem avslutades med sugklocka, övriga har varit normala, vaginala förlossningar. Trots sömnbrist, späckat schema med en hel del vanligt plu...

Av Viveca - 8 januari 2017 12:51

Tredje veckan av VFU på förlossningen är gjord och jag har bistått vid nio förlossningar. Det är fantatstiskt att få vara med i ett så viktigt ögonblick i kvinnors och pars liv.   Många lärdomar har jag fått med mig och mycket har jag kvar att ...

Av Viveca - 4 december 2016 11:10


    Det är två veckor kvar till praktik. Första perioden börjar med Förlossningskonst I i 8 veckor. Därmed startar även jakten på de 50 förlossningarna som skall vara avklarade innan examen.   Före dess är det en hel del studieuppgifter som ...

Av Viveca - 4 december 2016 00:27

Ja, kanske... Mitt nya liv som student har pågått i några månader nu. Inser att det bara är drygt ett år tills jag är färdig barnmorska. Ända sedan jag väntade A dvs 24 år sedan bestämde jag mig. Sedan jag skilde mig och flyttade lite längre bort fr...

Presentation

Hästarna

  

Vilda f. 2006

Korsning Nordsvensk brukshäst/Gotlandsruss

 

 

Marko f. 2008

Nordsvensk brukshäst 

f: Bronco 1980

m: Vega 22825

Vädret

Vädret Henån

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

För ett år sedan

RSS

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Citatet

"I framtiden kommer varenda kotte att vara berömd i en kvart"  Andy Warhol

  


Ovido - Quiz & Flashcards