Sparvöga

Alla inlägg den 15 april 2008

Av Viveca - 15 april 2008 15:02

"I natt smidde jag tusen planer. I morse gjorde jag precis som vanligt." Konfucius

Av Viveca - 15 april 2008 01:51

Det har varit mycket det senaste halvåret. Barn som mår dåligt och inte trivs i klassen, barn som skolkar och kör olovligt med diverse motorfordon, barn som har ont i huvudet och magen pga stress/mögel i skolan, en sambo med ångestattacker och minskad livslust och bråk med grannar helt i onödan. Själv har jag hållt mig ganska lugn och känt mig stark. Att umgås och vara med Vilda har varit min ventil och även att skriva av mig har hjälpt.


Nu har det börjat vända. Min sambo har startat sin firma och stormtrivs med detta. Min dotter och min sambo har börjat komma överens och kan prata med varandra. Min sambos son har fått anpassad skolgång och verkar gladare är mer positiv och har inte gjort några fler dumheter.


Ytterligare att åtgärda: Kräva samtal med rektor, skolsyster och kurator pga att min dotter inte trivs i klassen och många gånger inte vill gå till skolan för att hon mår dåligt. När det varit så mycket annat så har jag hoppats att det ska lösa sig av sig självt. Hon har hela tiden sagt att hon vill byta klass. Jag har inte tagit det riktigt på allvar. Hon har själv uppsökt rektorn. Jag har haft samtal med klassläraren, men vi har trott att det varit övergående. Hon säger att jag blivit annorlunda sedan vi flyttat hit. Jag kan inte annat än hålla med henne. Ibland har det känts som om jag varit i en slags dimma, antagligen pga rädsla att känna efter eller inse att det var fel att flytta hit.


När vi flyttade hit bad vi efter en månad att min dotter skulle få prata med skolkuratorn eftersom hon inte trivdes; ingen hörde av sig fast vi väntade i två månader. Hon trivdes något bättre ett tag och då avbokade vi kuratorn.


När min dotter kommer i morgon så ska vi sätta oss och skriva ett gemensamt mail till rektorn. Om hon inte får byta klass kanske vi får byta skola.


Jag ska även boka in ett gyn.besök till mig själv. Jag har haft blödningar till och från sedan länge och nu är jag knappt fri från dem alls. Dessutom har jag molvärk till och från i buken och har gått ned mycket i vikt, även detta har jag nonchalerat. Jag hade fått en tid den 23:e, men behöver få en tidigare. Viktnedgången kan i och för sig komma av stress, men jag börjar bli lite orolig.

Presentation

Hästarna

  

Vilda f. 2006

Korsning Nordsvensk brukshäst/Gotlandsruss

 

 

Marko f. 2008

Nordsvensk brukshäst 

f: Bronco 1980

m: Vega 22825

Vädret

Vädret Henån

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

För ett år sedan

RSS

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Citatet

"I framtiden kommer varenda kotte att vara berömd i en kvart"  Andy Warhol

  


Ovido - Quiz & Flashcards