Sparvöga

Alla inlägg den 14 juli 2010

Av Viveca - 14 juli 2010 23:57

Ett litet inlägg såhär på nattkröken.


Hästarna: Trivs ypperligt med varandra, känns skönt.

Vildas eksem är borta, peppar peppar. Börjar undra om det verkligen är ett vanligt sommareksem eller trots allt en reaktion på proteinet i samband med alltför kraftigt bete i början på säsongen? Ingen är gladare än jag i så fall, så mycket enklare att reglera än knotten:)


Tyvärr så börjar hon bli riktigt tjock över magen, får dåligt samvete. Hon behöver verkligen motionera.


Marko hatar bromsarna, han är jätterädd för dem stackarn. Idag försökte han springa ifrån en när jag stod i vägen för honom. Rent instinktivt slog jag ut med ena armen för att skydda mig, men han hade redan väjt för mig:) Han är dock stor att få över sig. Mysigare häst får man leta efter. Supersnäll och mycket keligare än Vilda. Han trivs med sin flughuva som han fått ärva av styvmamma:)


  


Bild från förra veckan. Då utan huva och grimma på för säkerhets skull;)

 

Imorgon får jag ta mig i kragen och rida litet i paddocken åtminstone. Om insektsjävlarna inte bråkar med oss för mycket. Det är rena invasionen.


Igår hade jag en helkväll/natt med min äldsta dotter. Vi var på Sex and the City 2 och sedan blev det skräckfilm "Barnhemmet", kan verkligen rekommenderas. Vi åt frukost ihop och sedan åkte jag hem. Behöver spendera mer tid med henne. Hon börjar bli stor och vi har missat en del ihop.


Tog ett kvällsdopp med vår granne Ma. Jätteskönt! Har nu badat två gånger trots att jag "aldrig" badar förrän i augusti (eller när det är lagom varmt). En riktig badkruka enl barnen. Får skärpa mig, bor ju för sjutton på en ö med vatten runt!


Annars har det varit ett evigt pysslande och donande. Transporten har använts flitigt att köra flyttlass med. Toppen att kunna gå in i släpkärran:) Även andra djur än hästarna använder den, som solterass;)

    


Nu sitter jag och planerar renovering/ombyggnad av huset. Jättekul! Får se hur långt pengarna räcker så det inte bara blir planer av det hela;)


Tack för alla kommentarer! Ska försöka kommentera lite mer hos er igen.

Men nu: Back to the old drawing board:)

Presentation

Hästarna

  

Vilda f. 2006

Korsning Nordsvensk brukshäst/Gotlandsruss

 

 

Marko f. 2008

Nordsvensk brukshäst 

f: Bronco 1980

m: Vega 22825

Vädret

Vädret Henån

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

För ett år sedan

RSS

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Citatet

"I framtiden kommer varenda kotte att vara berömd i en kvart"  Andy Warhol

  


Skapa flashcards