Sparvöga

Alla inlägg den 6 maj 2009

Av Viveca - 6 maj 2009 08:26

Det regnar...

Känner mig ambivalent inför detta faktum. Det har ju varit så varmt och skönt nu med ovanligt lite regn. Höskörden var dock dålig förra året så höet verkar vara helt slut hos bönderna här på ön. I stallet har vi höransonering, vilket gör mig orolig för min lilla växande gräsätare. Varje dag känner jag över hennes hull, men hon verkar ok. Sadeln måste dock spännas hårdare nu, men bukomfånget är inget säkert kort på någon som äter konstant och växer i otakt. Regnet är alltså välkommet denna gång och efter regn kommer sol, förhoppningsvis växlar det så att gräset tar sig ordentligt.


Annars är jag mest trött på tonåringar nu. När de ska till skolan så har de ont i magen, men vips så har magontet gått över när pojkvännerna ringer.


Sedan undrar jag hur normalt det är att en artonårig kille dejtar en snart fjortonårig tjej? Att fjortonåringen är impad kan man väl inse och förstå, men en så pass gammal kille borde väl leka med flickor i sin egen ålder. Sedan är frågan vilka lekar de leker? Tyvärr så är inte heller det så svårt att förstå, men hur hindrar man någon från att bli utnyttjad eller ve och fasa från att bli gravid. Spärra in dem! Ja, det är nog det enda vettiga. Samtal, blir bara en envägskommunikation med något enstaka svar som Mmm.


VAD BETYDER Mmm? Fick det som svar igår när jag hämtade den ena fjortisen hos den lekande artonåringen. sms: Jag är här nu, kommer du ut? svar: Mmm -Vad menas? Mmm, jag sover. Mmm, jag koncetrerar mig på mina tungrörelser(usch). Mmm, kanske, vet inte om jag vill.....


Ok, det var inte så länge sedan man var fjorton själv, men inte var jag så konstig??

Presentation

Hästarna

  

Vilda f. 2006

Korsning Nordsvensk brukshäst/Gotlandsruss

 

 

Marko f. 2008

Nordsvensk brukshäst 

f: Bronco 1980

m: Vega 22825

Vädret

Vädret Henån

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

För ett år sedan

RSS

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Citatet

"I framtiden kommer varenda kotte att vara berömd i en kvart"  Andy Warhol

  


Skapa flashcards