Sparvöga

Alla inlägg under juli 2009

Av Viveca - 2 juli 2009 11:54

Osloresan blir inte av. E ska spela mästerskap i fotboll i helgen och dumma mamma hade missat/förträngt detta. På onsdag börjar jag jobba igen, men bara fyra nätter och sedan är det semester igen. Då ska jag åka oavsett vilka som följer med.


Nu är det snart dags för inkörningen också. Jag har inte tömkört så mycket som var tanken, men får ta tag i detta så Vilda är fit for fight när det är dags.


Hon har blivit irriterad i ögonen eftersom jag återigen inte tyckte att hon behövde flughuva. Hon har ju ganska mycket pannlugg och har jämförelsevis väldigt lite intresserade flugor runt ögonen. Idag skall dock en flughuva införskaffas, en gjord bytas till en kortare och ögonen skall rengöras samt ev. behandlas beroende på hur de verkar idag.


Ikväll ska E och jag ta en ridtur på den lilla snuttan.


Nu är väggarna i Ss rum målade i alla fall och M ska lägga golv. Alltid något.

Tycker annars att värmen medför att jag får ännu minder gjort än vanligt och det är ett evigt skjutsande av barn hit och dit.


Idag ska jag köpa busskort och skriva ut tidtabeller till de impulsiva tonåringarna, så jag slipper agera taxi (tror jag).


TAXI, var god dröj!

Av Viveca - 1 juli 2009 11:09

Är på litet bättre humör nu, ska därför inte skriva något gnälligt idag:)


E har haft jätteroligt på ridlägret. Det är sista dagen idag. Till helgen tar vi nog en tur till Oslo för att hälsa på mina bröder.


Vilda frodas, men kliar sig väldigt mycket och är inte alls lika hårfager som innan. Man kan undra hur mycket av manen och svansen som dinglar i träden i hagen. Jag tror inte hon har eksem, för jag kan inte se att huden är irriterad. Pälsen reser sig dock där hon kliat. Hoppas att det inte blir eksem av det. Hon har ganska tjock man och svans trots att de är tunnare nu, så det är svårt att se ordentligt ned till hårbotten, men jag får nog kolla lite grundligare.


Ss rum börjar bli färdigmålat. M har jobbat väldigt sent de senaste dagarna, men jag får kanske ta ett tag därinne idag.


Jag har så himla ont av värmen bara. Förlåt alla ni som njuter!


Ha det så bra!

Presentation

Hästarna

  

Vilda f. 2006

Korsning Nordsvensk brukshäst/Gotlandsruss

 

 

Marko f. 2008

Nordsvensk brukshäst 

f: Bronco 1980

m: Vega 22825

Vädret

Vädret Henån

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

För ett år sedan

RSS

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Citatet

"I framtiden kommer varenda kotte att vara berömd i en kvart"  Andy Warhol

  


Ovido - Quiz & Flashcards