Sparvöga

Alla inlägg den 2 september 2009

Av Viveca - 2 september 2009 13:07

Det blev inte någon lång promenad igår, men däremot händelserik. Vi gick förbi när M avverkade träd, spännande och lite läskigt. Konstigt med alla nedfallna träd nu på ett nytt ställe. Vilda undersökte till och med motorsågen som låg vid vägkanten. Hon nosade lite på den och gick vidare. Fyrhjulingen undersöktes med, men med lite mer skepsis, även om hon sett den ett flertal gånger tidigare.


Sedan blev det tömkörning i paddocken en stund efter att hon hälsat på sina två kompisar som går i hagarna vid stallet. Det tredelade bettet verkar sitta bra även om hon gapade litet med det med. Hon hade bettplattor istället för nosgrimma och det funkade bra, det var dock svårare för henne att svälja grästuggorna som hon snodde åt sig. Hon fick till och med spotta ut en del av gräset,GRÄSMISSBRUK!! Hon har nog blivit lite bortskämd igen med att få äta. Det blir till att öva igen.


Hon var i alla fall jättduktig i paddocken, men vi höll bara på en liten stund. Sedan var det hovvård med klet och kladd i stallet.

Ha det bra alla!

Av Viveca - 2 september 2009 12:43

Inga pengar så lång ögat når. M gräver huvudet i sanden som en struts. Han ligger med andra ord i sängen och deppar. Inte det bästa sättet att skaffa jobb på. Jag blir frustrerad eftersom jag funkar precis tvärtom. Ju större motgångar desto mer kämpar jag. Det är dock han som måste kämpa denna gång. Jag försöker hjälpa honom, men blir samtidigt irriterad och otålig när det inte händer något.


Det är nog dags för nästa steg. Ytterligare en vända med papper och blanketter till Kronofogden och sedan får det bli Tingsrätten för idioten som inte betalar. Varför ska han åka på båtsemester och bygga ny altan(för bl.a pengar M dragit in åt honom), medan vi ska försöka livnära oss på pasta?


Förstår inte hur han kan med, ännu mindre förstår jag varför han tror att jag ska fortsätta vinka åt honom från bilen när jag ser honom i samhället. Kanske lite kallprat i affären nästa gång? -Heeej! Vilken fantastisk semester vi fick i år tack vare dig. Ja, vi har mest varit hemma, hemma och hemma. Hur har ni haft det? Åh, vad trevligt det låter! Nej, vi trivs bäst med att leva knapert, så det är ingen fara. Tack så hemskt mycket och hälsa familjen!

Presentation

Hästarna

  

Vilda f. 2006

Korsning Nordsvensk brukshäst/Gotlandsruss

 

 

Marko f. 2008

Nordsvensk brukshäst 

f: Bronco 1980

m: Vega 22825

Vädret

Vädret Henån

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Citatet

"I framtiden kommer varenda kotte att vara berömd i en kvart"  Andy Warhol

  


Ovido - Quiz & Flashcards