Sparvöga

Alla inlägg den 17 september 2009

Av Viveca - 17 september 2009 13:35

Idag mår jag bättre. Inga nattliga svettningar även om jag sovit väldigt dåligt, men man kan ju inte sova hur mycket som helst. Huvudvärken är borta, men jag mår litet illa fortfarande. Vilda ville väldigt gärna komma ut en sväng i går. Hon gnäggade efter mig när jag gick från hagen. Det får bli lite aktivering idag istället.


Den 14/9 fyllde jag och M fyra år. Vi träffades, moderna som vi är;) på internet. I tre år har jag nu bott på denna ö. Tiden går fort. Vi har stöttat varandra i med- och motgång, vilket känns bra. Det senaste har det varit lite mycket av motgångar bara, men jag känner att det vänder nu:) Mitt förra förhållande höll i 16år. Denna gång hoppas jag att det håller livet ut.


Att bo på ett så litet ställe som detta har för- och nackdelar. Det pratas väldigt mycket och av en fjäder blir det snabbt en höna. Fördelen är att man inte behöver bry sig eller delta i detta. Som de nämnde i inslaget från Veteran tv: -När grannen har köpt en ny soffa så måste de andra också göra det, en ständig tävlan. Jag tror ju att det är så på alla mindre orter eller i villaområden överhuvudtaget, men jag skiter faktiskt i om grannen köper soffa, bil, båt eller hur ofta de klipper gräsmattan. Nej, hellre pratar jag med mina vänner om sådant som är viktigt, sorgligt eller roligt. Skvallret överlåter jag till dem som roas av det och hoppas att det ger dem en mer intressant och spännande tillvaro:)


Igår träffade jag P1 på ridskolan och nu börjar det dra ihop sig till nästa inkörningskurs. Datum är tyvärr inte klart, men jag hoppas att det inte blir en jobbhelg. Körsektionen kommer också att dra igång snart och han tyckte det skulle bli spännande och se hur Vilda uppför sig framför vagn så småningom.


Jag har ev. fått tag i ett par lädertömmar också. Det skall bli skönt att slippa allt trassel med textiltömmarna i så fall.


Ha det bra alla!

Presentation

Hästarna

  

Vilda f. 2006

Korsning Nordsvensk brukshäst/Gotlandsruss

 

 

Marko f. 2008

Nordsvensk brukshäst 

f: Bronco 1980

m: Vega 22825

Vädret

Vädret Henån

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Citatet

"I framtiden kommer varenda kotte att vara berömd i en kvart"  Andy Warhol

  


Ovido - Quiz & Flashcards